MILANO’S PERSPECTIVE

Milaan Design Week is hét evenement op het gebied van interieur, kunst en design. Het is een jaarlijks terugkerend event waar de nieuwste ontwikkelingen worden tentoongesteld.

Naast mijn werk als interieurontwerpster voor de zakelijke markt, ben ik opgeleid trendwatcher. Dit is een waardevolle combinatie. Het zorgt voor een fingerspitzengefühl binnen design, interieur en kunst.

Mijn eerste bezoek aan Milaan was al in 2009. De stad is mij heel goed bekend en in de daaropvolgende jaren heb ik mij ontwikkeld tot een expert in het vinden van de nieuwste ontwikkelingen.

Dit jaar heb ik een trendboek en een trendvideo ontwikkeld. In het boek en de video komen alle trends van dit jaar naar voren. In de video zijn er bewegende beelden en foto’s te zien en praat ik je in 1 uur door alle trends heen. In het boek staan de trends uitgeschreven in combinatie met duidelijke beelden.

Heb je zelf niet de mogelijkheid gehad om naar Milaan te gaan? Of wil je een duidelijke samenvatting hebben? Bestel dan nu het boek en/of de video!

Milano s perspective 2023 1 1 scaled
Milano s perspective 2023 Trendboek 1 scaled
Milano s perspective 2023 Trendboek 2 scaled
Milano s perspective 2023 Trendboek 3 scaled
Milano s perspective 2023 Trendboek 4 scaled

Milano’s perspective (Nederlandstalig)

 

Larissa shoot27144